logo

Droogijs bestellen voor rookeffecten

Van ’tof’ naar’wow’ met n-ice 80°

Til jouw evenement naar een hoger niveau met droogijs bestellen!

Laat je gasten versteld staan door de spectaculaire rookeffecten die droogijs met zich meebrengt. Creëer onvergetelijke momenten vol verwondering en magie met droogijs.

Rookeffect voor evenementen

Droogijs bestellen voor andere toepassingen

droogijs straalmachine droogijsstralen

Reinigen met droogijsstralen

Reinigen met droogijsstralen is een milieuvriendelijke en snelle reinigingsmethode waar geen restafval overblijft. Door middel van perslucht worden de korrels tegen de oppervlakte gestraald met een droogijs straalmachine. Wanneer de droogijsstralen tegen de oppervlakte slaan sublimeren deze. Dit is de overgang van de vaste fase naar de gas fase. Hierdoor wordt de vervuiling losgeslagen van de ondergrond.

Bovendien is droogijsstralen niet alleen effectief voor het verwijderen van vuil en verontreinigingen, maar het laat ook een glad en schoon oppervlak achter, wat vooral belangrijk is voor industrieën waar hygiëne en veiligheid essentieel zijn.

droogijs bestellen voor Medisch gebruik

Droogijs is een uiterst effectieve optie voor het bewaren en veilig transporteren van verschillende items, waarbij het specifiek van onschatbare waarde is voor het behoud en de verplaatsing van huidweefsels en organen onder de optimale omstandigheden, zowel binnen als buiten het ziekenhuis.

Met onze hoogwaardige droogijsproducten kunt u vertrouwen op een nauwkeurige temperatuurregeling om de integriteit van uw kostbare goederen te behouden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen; u kunt nu al droogijs bestellen!

 

Droogijs bestellen

Voordelen van N-ICE 80° droogijs

Milieuvriendelijk

Door de manier waarop droogijs gemaakt is, bent u zeker van een milieuvriendelijk product. Het produceert geen sterke geur of uitstotende gassen én laat geen restproduct achter als het sublimeert in gas.

Flexibel

Droogijs bestellen is makkelijk! Het is twee tot drie weken houdbaar. U zet het in als u het nodig hebt, in om het even welke hoeveelheid. N-ICE-80° maakt er bovendien een punt van elke dag vers droogijs te produceren én te leveren! En dat op maat van uw wensen.

Goedkoop

Droogijs bestellen is goedkoop. Bovendien kunt u genieten van de voordelen van dit product zonder enige zorgen over bijkomende kosten, zoals onderhoudskosten of verbruikskosten, waardoor het een kosteneffectieve en efficiënte oplossing is voor uw behoeften.

Grote koelcapaciteit

Droogijs heeft een temperatuur van bijna 80°C onder nul. Dat is drie keer de koelcapaciteit van waterijs! Ideaal dus om producten koel te bewaren, zonder energiebron.

Geen restanten

Warmt droogijs op, dan verdampt het gewoon en laat het geen sporen na. Het tast dus noch uw product, noch de omgeving, noch de verpakking aan.

Hygiënisch

Droogijs is reuk- en smaakloos, wat ervoor zorgt dat de kwaliteit van uw producten behouden blijft, terwijl het ook nog eens bacterie- en kiemvrij is, waardoor het een ideale keuze is waar hygiëne en productkwaliteit essentieel zijn.

Interesse in droogijs bestellen, of wenst u meer informatie?

HOE WERKT DROOGIJS?

MET EEN ROOKMACHINE

Om rook of mist te maken met een rookmachine giet u eerst water in de rookmachine. De machine warmt het water gedurende zo’n 20 minuten op. Intussen schept u droogijspellets in een mandje. Als het water kookt, dompelt u het mandje onder. Er ontstaat een spectaculair rookeffecten met droogijs.

N-Ice Clean heeft twee rookmachines ter beschikking.

Zonder rookmachine

Op zoek naar een alternatieve manier om rook of mist te genereren zonder te vertrouwen op een traditionele rookmachine?

Probeer dan dit: vul een schaal met warm water en voeg droogijspellets toe. Onmiddellijk zal er een indrukwekkend rookeffect ontstaan, waardoor uw ruimte wordt gehuld in mysterieuze nevels die de sfeer van uw evenement versterken.

IS DROOGIJS GEVAARLIJK?

kooldioxidegas

Droogijs kan gevaren opleveren omdat het extreem koud is en snel sublimeert in kooldioxidegas. Hoewel koolstofdioxide niet giftig is, kan het druk opbouwen of normale lucht verdringen, wat mogelijk problemen kan veroorzaken. Droogijs is niet gevaarlijk als u het op de juiste manier bewaart en gebruikt.

Hanteren van droogijs

Bij het hanteren van droogijs gebruikt u een tang of handschoenen om te voorkomen dat u zich verbrandt. Eet zeker geen droogijs. Als u het gebruikt om een drankje af te koelen, pas dan op dat u niet per ongeluk een stuk droogijs in uw mond krijgt of doorslikt.

Neem altijd uw voorzorgen en ga op een veilige en professionele manier om met droogijs.

N-ICE 80° Droogijs in actie

NL