logo

8 REDENEN

om N-ICE-80° droogijs te kopen.

(En er zijn er nog veel meer!)
Droogijskopen feest

Droogijs kopen
voor Feesten

Droogijs kopen zorgt voor een feest vol verrassingen, dat is als de kers op de taart. Gasten willen vandaag meer dan alleen maar lekker eten. Ze willen entertainment, met een coole act of een live optreden. Met rokend droogijs voor feestjes is het wow-effect op de dansvloer gegarandeerd. Maar ook aan tafel krijgen gasten dat wow-effect voorgeschoteld. Denk maar aan een cocktail of een dessert gehuld in rook. Het geeft een feest dat tikkeltje extra. En de foto’s, die gaan meteen viraal. Als dat geen reclame is…

Horeca

Restaurants experimenteren ook met droogijs. Ze gebruiken het bij de bereiding van cocktails en desserts of ter decoratie van gerechten. Ideaal dus voor een stijlvolle presentatie. Voor drankjes worden best MistyStix gebruikt. Door het speciale roerstaafje kan het droogijs niet in contact komen met de mond en niet worden ingeslikt. De heerlijke smaak van de drank blijft onveranderd en het drankje blijft zo’n drietal minuten roken. Droogijs is ook in opkomst in de moleculaire gastronomie. Door droogijs kopen ontstaan heel wat nieuwe mogelijkheden.

Droogijs Horeca
Droogijs Toneel

Toneel

Wie af en toe naar het theater gaat, weet wat voor invloed het misteffect van droogijs heeft. Samen met o.a. muziek en licht is het sfeerbepalend. Futuristisch, griezelig of mysterieus. Zeker in musicals en producties voor kinderen zijn de effecten verrassend en menig mondjes vallen dan ook open bij het zien van vreemde boswezens of waternimfen gehuld in mist. Maar ook de illusie van vuur, door de nevel in combinatie met licht van onderaf geprojecteerd, geeft een verbluffend effect en is natuurlijk veiliger dan echt vuur.

Waar droogijs kopen? Klik hier en vraag nu een offerte.

Film & fotografie

Speciale filmeffecten die er supercool uitzien, het zijn natuurlijk trucjes van de wetenschap. Digitale nabewerking, een speciale filter op de cameralens, spiegels en rook zijn gekende methoden. Droogijs in water is een van de meest populaire manieren om mistgolven te produceren. En de effecten zijn magisch. Mist die over water zweeft, geeft bijvoorbeeld een dramatisch en griezelig effect. Ook in de wereld van de fotografie is droogijs kopen voor het creëren van nevel erg populair. Het meest banale voorwerp krijgt meteen een andere dimensie in combinatie met de wolkennevel en het gebruik van bijvoorbeeld gekleurde lampen.

Droogijs Foto
Droogijs Huwelijk

Huwelijk

Trouwen, dat hoort één van de mooiste dagen voor een koppel te zijn. Om van een trouwpartij de meest romantische dag ooit te maken, kan de keuze vallen op speciale effecten. Bij het naar beneden komen in de traphal van het stadhuis of tijdens het maken van prachtige trouwfoto’s – uiteraard op een speciale locatie – zorgt de laaghangende magische nevel van droogijs voor schitterende beelden. Maar ook bij het binnenkomen in de feestzaal geeft droogijs dat speciale effect waardoor alle ogen richting de trouwers gaan. Misschien houden ze het romantische wolkendek graag voor tijdens de openingsdans. Hoe dan ook, door droogijs te kopen zal iedereen nog lang napraten over dat huwelijksfeest!

Festival

Droogijs wordt bij grote en kleine events gebruikt om een mysterieuze nevel op het podium te toveren. In combinatie met heet water ontstaat een dikke wolk die over de vloer ‘rolt’ en om de mensen op het podium heen beweegt. Deze nevel is langere tijd goed zichtbaar, lost geleidelijk op en heeft geen vieze geur. Ook bij modeshows komt er vaak droogijs aan te pas. Doordat de rook laag op de vloer blijft hangen, blijven de modellen zichtbaar en is er toch een mysterieus effect. Droogijs is dus erg geschikt om te gebruiken in de evenementensector.

Droogijs Festival
Droogijs Halloween

Halloween

Het licht gaat uit en er is alleen nog kaarslicht. Maar er zijn ook dampende heksenketels, rokende uitgeholde pompoenen en dampende drankjes met Halloween. Dankzij droogijs te gebruiken.. Als de ijskoude staafjes in contact komen met water, veranderen ze in rook die gegarandeerd zorgt voor een griezelig tafereel. Wat denkt u van een lekker, bruisend en rokend drankje heksenbloed? Of gaat de voorkeur uit naar een groene in mistnevels gehulde trollendrank? Door droogijs te kopen wordt het een Halloween om nooit te vergeten!

Producten koel houden

Droogijs raakt nu ook in trek in de voedingssector. Het koelmiddel wordt gebruikt bij de bereiding van voedingsmiddelen. Daar zijn heel wat voordelen aan verbonden. Het materiaal bevat geen vocht of water, remt de bacteriegroei en is volkomen reuk- en smaakloos. Droogijs zorgt bovendien voor een snelle en effectieve koeling en heeft een koelcapaciteit die ruim drie keer zo hoog is als die van waterijs. Droogijs voorkomt ook dat de temperatuur te hoog oploopt tijdens voedseltransporten. En tijdens evenementen is het een ideaal product om voedingsmiddelen koel te houden. De temperatuur van droogijs? -80° natuurlijk.

Droogijs te bestellen
NL