Rookeffecten met droogijs

Van ’tof’ naar’wow’ met n-ice 80°

Rookeffecten met droogijs tillen je evenementen naar een hoger niveau.

Verbaas je gasten met spectaculaire rookeffecten en creëer onvergetelijke momenten.

Rookeffect voor evenementen

Droogijs voor andere toepassingen

Reinigen

Reinigen met droogijs

Reinigen met droogijs is een milieuvriendelijke en snelle reinigingsmethode waar geen restafval overblijft. Door middel van perslucht worden de droogijs korrels tegen de oppervlakte gestraald. Wanneer de droogijs korrels tegen de oppervlakte slaan sublimeren deze. Dit is de overgang van de vaste fase naar de gas fase. Hierdoor wordt de vervuiling losgeslagen van de ondergrond.

droogijs voor Medisch gebruik

In droogijs kunnen we gebruiken om dingen te bewaren en te transporteren onder de juiste temperatuur. bijvoorbeeld huidweefsels en organen onder de juiste omstandigheden bewaren en vervoeren binnen en buiten het ziekenhuis.

Droogijs medisch

Voordelen van N-ICE 80° droogijs

Milieuvriendelijk

Door de manier waarop droogijs gemaakt is, bent u zeker van een milieuvriendelijk product. Het produceert geen sterke geur of uitstotende gassen én laat geen restproduct achter als het sublimeert in gas.

Flexibel

Droogijs is makkelijk twee tot drie weken houdbaar. U zet het in als u het nodig hebt, in om het even welke hoeveelheid. N-ICE-80° maakt er bovendien een punt van elke dag vers droogijs te produceren én te leveren! En dat op maat van uw wensen.

Goedkoop

Droogijs is goedkoop. U heeft bovendien geen onderhoudskosten, investeringskosten of verbruikskosten bij het gebruik van dit product.

Grote koelcapaciteit

Droogijs heeft een temperatuur van bijna 80°C onder nul. Dat is drie keer de koelcapaciteit van waterijs! Ideaal dus om producten koel te bewaren, zonder energiebron.

Geen restanten

Warmt droogijs op, dan verdampt het gewoon en laat het geen sporen na. Het tast dus noch uw product, noch de omgeving, noch de verpakking aan.

Hygiënisch

Droogijs is reuk- en smaakloos. Zo behoudt u de kwaliteit van de producten. Bovendien is droogijs bacterie- en kiemvrij!

Interesse in een van onze producten, of wenst u meer informatie?

HOE WERKT DROOGIJS?

MET EEN ROOKMACHINE

Om rook of mist te maken met een rookmachine giet u eerst water in de rookmachine. De machine warmt het water gedurende zo’n 20 minuten op. Intussen schept u droogijspellets in een mandje. Als het water kookt, dompelt u het mandje onder. Er ontstaat een spectaculair rookeffecten met droogijs.

N-Ice Clean heeft twee rookmachines ter beschikking.

Zonder rookmachine

Rook of mist maken zonder rookmachine? U doet warm water in een schaal. Daarin giet u de droogijspellets. Er ontstaat meteen een rookeffecten met droogijs.

IS DROOGIJS GEVAARLIJK?

kooldioxidegas

Droogijs kan gevaren opleveren omdat het extreem koud is en snel sublimeert in kooldioxidegas. Hoewel koolstofdioxide niet giftig is, kan het druk opbouwen of normale lucht verdringen, wat mogelijk problemen kan veroorzaken. Droogijs is niet gevaarlijk als u het op de juiste manier bewaart en gebruikt.

Hanteren van droogijs

Bij het hanteren van droogijs gebruikt u een tang of handschoenen om te voorkomen dat u zich verbrandt. Eet zeker geen droogijs. Als u het gebruikt om een drankje af te koelen, pas dan op dat u niet per ongeluk een stuk droogijs in uw mond krijgt of doorslikt.

Neem altijd uw voorzorgen en ga op een veilige en professionele manier om met droogijs.

N-ICE 80° Droogijs in actie